SC Amn Total Construct SRL, Slatina

SC Amn Total Construct SRL
B-Dul. A. I. Cuza Nr. 10, Bl. D10
Slatina
Olt
Telefon:
0249.433.891
Fax:
0249.433.891
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Este o companie de distributie romaneasca prezenta pe piata din anul 2004. Ne-ar fi fost foarte usor sa vorbim despre noi, despre profesionalismul nostru, insa mai mult decat atat experienta va poate convinge. Inca de la infiintarea companiei am reusit sa ne dezvoltam pe piata romaneasca creand un brand propriu AMN, fiind importatori si distribuitori la nivel national, pentru producatori de renume mondial de etansanti profesionali, adezivi, spuma poliuretanica, acesorii si utilaje pentru productia de geam termoizolant si a prelucrarii sticlei. AMN TOTAL CONSTRUCT este o companie de distributie ce activeaza in domeniul materialelor de constructii si auxiliare atat pe piata industriala cat si pe piata de retail, oferind clientilor nostrii solutii complete si adaptate nevoilor lor.


Profil lung
Un pas important in evolutie, il constituie concentrarea companiei din anul 2005 pentru piata producatorilor de geam termoizolant, dezvoltand intr-o prima etapa furnizarea de component pentru geamul termpizolant ( poliuretan, tyokol, bagheta, sita moleculara, butyl, hot melt, coltari PVC, bagheta ornamental, e.t.c ), o a doua etapa de dezvoltare inceputa in anul 2006 o constituie comercializarea de utilaje profesionale si accesorii pentru prelucrarea sticlei, datorita dezvoltarii clientilor si a ritmului investitional sustinut din acest domeniu. Inca de la inceput AMN a avut ca obiectiv marirea portofoliului de produse si consolidarea distributiei la nivel national datorita cresterii numarului de clienti; dezvoltand o retea de distributie structurata pe filiale in orase importante. Astfel incat in anul 2007 suntem prezenti cu filiale in 6 orase : Timisoara, Slatina, Cluj, Brasov, Braila, Iasi . AMN creaza siguranta oferind solutii profesionale si produse de un inalt nivel calitativ, pentru a satisface nevoile si cerintele clientilor nostri. Profesionalismul si grija permanenta pentru nevoile si cerintele clientilor a impins echipa AMN TOTAL CONSTRUCT, catre success intr-un timp relativ scurt.
Cuvinte cheie:
Abrazive, Spume poliuretanice, Componente, PVC, Izolatii, Poliuretan, Butyl, Vopsea spray, Component pentru geamul termpizolant, Spuma pentru montaj, Accesorii geam termopan
SC Amn Total Construct SRL apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre SC Amn Total Construct SRL!

Împărtășește-ți experiența!

Firme similare în apropiere

 1. Strada Ecaterina Teodoroiu Nr. 16-18
  230053  Slatina
 2. Elena Doamna
    Slatina
 3. Strada Ecaterina Teodoroiu Bl. 20, Parter
  230053  Slatina
 4. Nr. 81
  417250  Drăgăneşti
 5. Strada Elena Doamna 3 B
  230058  Slatina
 6. Strada Izvorului Nr. 29
  230076  Slatina
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere